vrijdag 24 januari 2014

Verslag Laufhundendag in Dieren

Laufhundendag 19 januari 2014
   

Er was een grote opkomst op deze dag met zó n 24 baasjes en 16 honden. De Berners waren in de meerderheid, dan de schwyzers, twee Luzerners en een Jura.
We mochten ook een nieuwe Bernerpup van 4 maanden verwelkomen.


We hadden prachtig weer voor de tijd van het jaar , zó n 8 graden en een zonnetje. Eerst weer gezellig een kop koffie bij aankomst terwijl de honden heerlijk konden spelen rennen en snuffelen op het afgezette terrein.

Als de honden zo heerlijk genieten is het altijd weer moeilijk om iedereen bij elkaar te krijgen voor de wandeling. Deze keer werden we begeleid door 2 dames van KC Dieren die een andere wandeling maakte met ons dan we gewend waren. Een mooie wandeling waarvoor we hen dan ook hartelijk bedanken.
Na terugkomst hadden we een lekkere lunch, soep met broodjes en krentenbollen. De honden konden nog lekker op het veld maar veel gaven er de voorkeur aan binnen bij de baasjes te blijvenTijdens de lunch vroeg Suze of er iemand bereid was penningmeester te worden van onze stichting , het was even stil maar daarna bood Elise van Lambalgen zich aan voor deze taak. We vinden het fijn dat zij dit wil doen en zodra de nieuwe rekening is geopend hoort U meer van ons en zal het op deze site staan.


Het was een mooie en gezellige dag!!!
Tot de volgende wandeling!
29 juni 2014 bij de Fam. Bellekom in Friesland

Madeleine en Ben en Luca


_________________________________________________